Ajándékötletek anyák napjára

Életünk során gyakran hallottuk azt a tanácsot, hogy a kézzel készített ajándéknál nincs szebb. Egy bizonyos életkor felett és kézügyesség alatt azonban, talán be kell ismernünk, hogy talán mégis van… 

Ugyanakkor nem kell lemondanunk az egyedi ajándékokról anyák napja alkalmából sem, elegendő csupán a meginkább személyre szabott darabokat megtalálni vagy jelen esetben akár elkészítetteni. 

Összeszedtünk nektek egy csokorra való remek ajándékötletet, amivel te is megörvendeztetheted anyukádat a jeles napon és biztosan érezni fogja, hogy ebbe te is tettél energiát, nem csak besétáltál az első virágboltba. Sőt, a jelenlegi pandémiás helyzetre való tekintettel el is küldheted a címére, így óvjátok is egymást. 

A velünk együttműködő alkotók egytől-egyig vállalják, hogy személyre szabottan készítek el alkotásikat a te igényeidre szabva, szóval ha találsz valamit, ami megtetszett, de más színben, stílusban álmodtad meg, ne légy rest, írj nekünk bátran! Akár a Messengeren, akár e-mail-en keresztül. Ha nincs ötleted, akkor is írhatsz nekünk bátran, de ha éppen van, csak nem találtál rá a megfelelő darabra, akkor is szívesen segítünk!

Azért azt fontos tudnod, hogy a legtöbb darab már önmagában is egyedi design-nal rendelkezik, szóval attól nem kell félned, hogy egy ugyanolyannal találkozol. A megjelenés mellett a másik fontos szempont a környezettudatosság. Minden termékünk a fenntarthatóság jegyében készült, vagy újrahasznosított anyagokból vagy olyan megoldásokat kínálnak, melyek az adott tárgyat hosszabb életűvé varázsolják. 

Vágjunk is bele!

Ékszerek

Ha az édesanyád szereti a tetszetős kiegészítőket, akkor BiriMagdi palettáján egész biztosan találsz egy neki megfelelő darabot. Ezekben a kollekciókban főleg fülbevalókra és nyakláncokra bukkanhatsz, de akad köztük néhány gyűrű és szett is.  BiriMagdi ékszerei origami technikával készülnek valamilyen újrahasznosított anyagból.

BiriMagdi Pyton zsinór hosszú láncos nyaklánc rózsaszín
BiriMagdi Origami Tokyo silk nyaklánc
BiriMagdi Origami Tokyo nyaklánc
BiriMagdi Origami Dimension nyaklánc

Töltők

Ha anyukád még egy aktívan dolgozó hölgy, aki rendszeresen folytat hosszú telefonhívásokat vagy egyszerűen csak a mondat második fele érvényes rá és mint minden igazi nő, szívesen cseveg a telefonján, akkor bizony egy trendi töltőre is szüksége lehet. A Nashion márkanév mögött egy mosolygós hölgy áll, aki szívesen formába önti a leghőbb vágyatokat!

Nashion Green Gravel Samsung töltő
Nashion Shining Elegance Samsung töltő
Nashion Pink Indian Samsung töltő
Nashion Rainbow Zirkonia Samsung töltő

Lámpák

Ha anyukádék is élnek a 2021-es trendek lehetőségeivel és esetleg belecsaptak a felújításba, akkor biztos, hogy szuper helye lenne a lakásban egy MyPaperProjects lámpának, aminek különlegessége, hogy papírmaséból készült, bár ezt egész biztosan nem mondanád meg róla első látásra. Ha éppen nem tervezitek újjávarázsolni egyik enteriőrt sem, akkor egy stílusos tálat is tudunk javasolni, amiben ékszereket vagy akár kulcsokat is tarthattok. Jelen időkben a maszkoknak is helyet adhat.

MyPaperProjects Fekete-óarany csavart textilkábellel
MyPaperProjects Rosegold fekete
MyPaperProjects Geometrikus tál
MyPaperProjects Geometrikus tál

Lámpák ismét…

A hangulatvilágítás minden helyiségnek kellemes miliőt varázsol. Ha mindehhez pedig olyan egyedi mintát szeretnél ami egy közös emléket idéz vagy kettőtök számára különleges jelentése van, akkor a TinwiLight lámpák készítőjéhez fordulj!

TinwiLight Hangulatlámpa - Zodiákus jegyek -Vízöntő
TinwiLight Hangulatlámpa - Templom torony

Táskák

Amennyiben anyukád egy igazi stílusikon, akkor CzibereArt táskáitól tuti elájul. Mind kézzel festett egyedi darab, de ha nem találtál rá az igazira, akkor írhatsz is nekünk az elképzeléseidről és Ági megvalósítja neked!

Farmer újragondolva

Ha a lazább stílust preferálja a mamád, akkor a J-Bags palettáját ajánljuk! Praktikus és design-os darabok, melyek az újrahasznosítás jegyében készülnek. Itt a farmer új életre kel. Persze nem csak táskát, hanem trendi tokokat és ékszereket is találhatsz itt.

Bögrék és képek

Mindkét tárgy első hallásra talán sematikus ajándékötletnek hangzik, de nem akkor, ha Ildi kezei közül kerülnek ki. Az IlDesignArt termékei között kézzel festett bögrék és csészék keresik gazdájukat, a képekeket pedig leendő tulajdonosaik ihletik. Ez utóbbi esetében talán nem lesz akkor a meglepetés a végeredmény láttán, de az élmény mindenképp garantált!

Falidíszek és tárolók

Az Oliv Home Design kínálatában káprázatos makramé falidszeket és tárolókat találhatsz. Ez utóbbi tökéletes növény tárolására, szóval ha édesanyád egy született botanikus, ezzel tuti leveszed a lábáról. Mint minden tervezőknek Oliviának is írhatsz, ha van konkrét elképzelésed.

Oliv Home Design
Oliv Home Design
Oliv Home Design
Oliv Home Design

Ruhák

Lassan kimozdulhatunk majd az otthonaiknból és lehet, hogy rádöbbenünk, hogy nincs mit felvennünk! Gondolj csak bele, anyukádat nem hagyhatod ilyen helyzetben! Nézz körül a Weall házatáján és válassz egy igazán nőies és stílusos darabot annak!

Weall Bársony maxi ruha
Weall Fodros alkalmi ruha
Weall Fekete basic ruha
Weall Csíkos ruha

Ruhák ismét…

Ha pedig úgy gondolod, hogy anyukád a könnyedebb szetteket szereti, akkor a Chick Fashion stílusos darabjai biztos elnyerik tetszését. Számtalan színben és fazonban választhatod.

Bízunk benne, hogy segítettünk egy kicsit! Ha kérdésed van, írj nekünk bátran!
Használd nyugodtan a Messenger-t, mi itt vagyunk és válaszolunk!