Nashion

Nashion

MI AZ A NASHION ÉS HONNAN ERED?

A Nashion nem csupán egy márka, hanem egy stílus, egy életérzés, amit a hétköznapi élet ihletett, és emelt magas szintre, hogy az időtálló, egyedi és szép kiegészítőket kedvelők szívét melengesse.

Ha van a környezetedben kisgyerek vagy kisállat, akkor bizonyára tudod, hogy minden olyan kábelnek meg vannak számlálva a napjai, amelyekhez ők hozzájutnak. De nem csak a kicsik és az állatok cincálhatják szét a töltődet, hanem egy rossz mozdulat, vagy akár csak a folyamatos használat is végzetes lehet, ami kifejezetten bosszantó tud lenni. Talán te is találkoztál már olyan töltővel, amiről lebomlott a gumibevonat, és látni lehetett a belső, csupasz vezetékeket. Ilyenkor az ember versenyt fut az idővel, hiszen a kábel egy darabig még működni fog, aztán utána meg már csak akkor fog engedelmeskedni, ha megtalálod azt a bizonyos pózt, amiben még vezeti az áramot, majd egyszer csak örökre tönkremegy – és ez nyilván akkor történik meg, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá. Arról nem is beszélve, hogy elég veszélyes olyan töltőt használni, amin nincs védőbevonat. Ezeket végig gondolva felmerült bennünk a kérdés:

HOGYAN LEHET EGY TÖLTŐT TARTÓSSÁ TENNI?

Különlegesen szép, természetes anyagokból készült szöveterősítéseket készítünk, amiket hand-made módszerrel helyezünk fel az új – nem utángyártott – kábeleinkre. Gondosan összeválogatott fonalakkal és medálokkal dolgozunk, vagyis biztosan nem fog ugyanilyen termék szembejönni veled az utcán. 

Egy Nashion töltőt birtokolva pénzt spórolsz magadnak, hiszen a kábeleinkre a gyártók 6 hónap garanciát vállalnak, mi pedig 12 hónap garanciát adunk az elkészült szöveterősítésre. Vagyis egy ilyen töltőt akár évekig is használhatsz. Ráadásul a Földdel is jót teszel, hiszen ha mindenki csak egyszer venne telefontöltőt, akkor jóval kevesebbet kellene előállítani, és az alacsonyminőségű, műanyagtöltők kereslete is csökkenne. Vigyázni a környezetünkre pedig okos, felelősségteljes és menő dolog. Maradjon örökre az!

KINEK AJÁNLJUK?

– akinek elege van abból, hogy a töltőkábele időről-időre megtörik, és tartós, szép megoldásra vágyik, folyamatos vásárlás helyett, 

– aki szeret olyan kiegészítőket birtokolni, amelyekből biztosan nincs még egy senki másnak,

– aki szereti a kézzel készített, minőségi, garanciális termékeket.

+1. Akinek pont nincs ötlete, hogy mivel lepje meg a párját/barátját/rokonát egy születésnap vagy névnap alkalmából.