TinwiLight-Szikrácska
TinwilLight

TinwiLight-Szikrácska

„A szeretet fényei”

A lámpakészítés hobbinak indult. Először gyermekeimet, közelebbi rokonaimat ajándékoztam meg velük, de beleszerettem a készítésébe. Fantasztikus érzés “örömet alkotni” mások számára. 

Emlékszem kisgyermekként miként csodáltam a szikrázó karácsonyi fényeket, a díszek csillogását, amely megteremtette az el nem feledhető puha, meleg hangulatot, kizárva a kinti fagyos, hideg éjszakát. Ezt a melegséget, romantikus hangulatot igyekszem visszaadni a lámpáimmal. 

Lámpáim, ékszereim egyedi tervezésű, kézzel készített termékek, melyek a megrendelő kívánságai szerint készülnek el. A mintákat együtt találjuk ki, amiből rajz majd termék készül. 

A fotókról készített lámpák kihívások is számomra, hiszen ki kell találnom, hogyan is tudom úgy kifaragni őket, hogy ne vesszen el a kép lényege, ugyanakkor lámpaként is jól funkcionáljon. 

A lámpák esetén sok-sok kísérletezés, kudarc és heuréka élmény után alakultak ki a mai formák. 

A töklámpások alapanyaga lehet hazai termés, de van olyan fajta, ami a tengerentúlról érkezik hozzám, kalandos úton. Vastag héja a fa keménységét adja, de mégis jól faragható, alakítható. Minden tök más, a rákerülő saját tervezésű, egyedi motívumokat alapvetően befolyásolja a forma.  Elkészítésük sokszor több hetet is igénybe vesz, mert nagyon aprólékos, precíz munkát igényel. Ezért ezek exkluzív egyedi darabok, kevés készül belőlük. Egyedi sorszámozású termékek.

A lopótökből kézzel faragott, festett ékszereket is készítek. Szintén van lehetőség egyedi színek/minták kialakítására , akár egy adott ruhadarabhoz tervezve.

Termékeimmel szeretnék még sokáig örömet okozni a megajándékozottaknak. 

Jó szívvel ajánlom, névnapra, születésnapra, nászajándékba, búcsúajándékként, évfordulóra, ballagásra, karácsonyra, húsvétra … vagy csak varázslatos otthoni hangulat teremtésére. Igazán egyedi, személyre szóló ajándékot adhatsz.